July 12, 2007

Ceşti









4 comments:

Anonymous said...

Buna,
As vrea sa comand 2 cesti de cafea cu un model nou care sa contina fiecare initiala B{pe una} si A {pe cealalta}.Crezi ca se poate? Pe culori calde si care sa exprime roua diminetilor.Rog de asemenea comunicat pretul lor.
multumesc
VAM
Ps.-Timp de executie 1 luna

Liliart said...

sigur, se poate, dar te rog sa ma cauti pe mess, daca poti, ca sa stabilim mai multe detalii despre model .pretul setului de 2 cescute+farfurioare este de 50 ron, iar rama foto este 30 ron.

Anonymous said...

Buna! M-ar interesa pretul si cum comand setul acela cu 2 cesti 2 farfurii si un suport de luminare,din primul rand,de sus,din partea dreapta http://liliart.blogspot.com/search/label/cesti "ceasca-blog03"asta e numele pozei :D Nu stiu dc m-am facut f clar inteles, dar sper ca da. de asemenea ma mai intereseaza pretul de aici: http://liliart.blogspot.com/2007/04/suporturi-lumanari.html asa, mai exact poza 07. mersi mult si astept raspuns.

Liliart said...

Buna Ciprian, pretul pentru setul de cescute cu farfurie si suport lumanare este 60 ron, dar momentan nu sunt in stoc, astept marfa de la furnizori, iar suportul pentru lumanare este disponibil si costa 25 ron. Daca vrei mai multe detalii, poti sa ma cauti pe mess..:)