June 7, 2011

In sfarsit...STREET DELIVERY.
Timp de 3 zile strada Arthur Verona se transforma intr-un traseu cultural pietonal ce va face legatura directa intre Gradina Icoanei si Parcul Cismigiu, inlesnind astfel traversarea orasului pe axa Est-Vest. Proiectul este unic in istoria recenta a Bucurestiului prin implicarea masiva a societatii civile in deciziile legate de oras. Principalele interese si nevoi ale cetatenilor orasului capata astfel forma, fie ca au sau nu masina: arte, arhitectura, urbanism, ecologie, film, mancare sanatoasa, muzica, sport, jocuri pentru copii, ateliere, targ.
Street Delivery reinventeaza si intareste rolul structural pe care forul public l-a jucat in toate orasele europene, incurajeaza gradarea complexa intre spatiul public si cel privat, propune un mediu urban care sa inspire viata de zi cu zi si, converteste peisajul dezolant in ambient viu.
Street Delivery Bucuresti este un eveniment propus si organizat de Fundatia Carturesti si Ordinul Arhitectilor din Romania, cu sprijinul Ministerului Culturii si Patrimoniului National, Primariei Municipiului Bucuresti, Primariilor Sectorului 1 si 2 si a comunitatii de pe strada Arthur Verona.
Va astept cu drag!

No comments: